KONG Puppy Activity Ball

880 ден

KONG Puppy Activity Ball е топка која ги поттикнува малите кутриња да создадат здрави навики за гризање, направени од познатата гума која е безбедна за мали кутриња и воопшто не ги оштетува непцата на кутрињата. Со просторот помеѓу во оваа топка може да додадете грицки или малку храна за да бидат поттикнати повеќе да си играат, да гризаат и со тоа да си ја намалат болката на запчињата кои им растат.

  • Помага во развој на здрави заби и непца
  • Може да се наполнат со грицки или путер од кикирики
  • Помага во потребата на чешање на непцата и болката при растење на заби
  • За кутриња до 12 месеци
  • Направени во USA. Globally Sourced Materials.
  • Во две бои: плава и розева

Димензии: 8цм