KONG Rewards Tinker

1.900 ден

KONG Rewards Tinker гарантира долг период на заинтересираност за сите наши крзнени пријателчиња без разлика на големината. Може да го наполните со грицки или храна, оваа играчка со необичната форма ги чува и фрла грицките во необичен ред кој кучето нема да може да го предвиди! Од играчката може да падне грицка од 6 различни места, па како кучето си игра играчката скока а истовремено паѓа и по некоја награда. Сепак оваа играчка не е бучна и собира околу 50 грама храна.

Овие играчки се одлични за ментална стумулација или за кучиња кои јадат брзо. Исто така може да се користат за занимација, намалување на телесна тежина и интерактивна игра во домот.

  • 6 отвори од каде може да падне грицка
  • Издржлив диспанзер за ментална стимулација
  • Се тркала и скола
  • Не е гласна поради меките топчиња на ќошевите

Димензии: 15цм