KONG Tuggz Sloth

1.400 ден

  • XL големина со јаже за задоволување на потреба за гризање (42 cm)
  • Со долго тело за тегнење и тресење
  • Со раце кои крцкаат и свират за повеќе ангажираност
Категорија: Ознаки: , , ,