Acana Puppy Large Breed

630 ден7.182 ден

Наменета за кутриња кои растат над 25 кила, Acana Puppy Large Breed го поттикнува нивниот раст и развој со богатата исхрана од месо и протеини. Со правилна исхрана кутрињата развиваат мускули и здрави коски да правилен развој и раст и без потешкотии околу зглобовите и р’скавиците.Составена од 70% цел плен и 30% свежи продукти што им се потребни на малите кутриња кои растат и се развиваат.

Внимателно избраните состојки како природно одгледани кокошки, диво уловен бакалар и јајца од гнездо со кои правилно се одржува нивниот брз раст и развој. Зголемената и лошо распоредена тежина може да предизвика низа проблеми за големите раси, затоа Acana Puppy Large Breed е без никакви житарици или јаглехидрати како компир, ориз или тапиока.

Насочени кон месото како единствен протеински извор и доволна количина на свежи продукти за оформување на мускулна маса и правилен раст и развој.

За дополнителни информации:

https://acana.com/our-foods/dog-foods/for-dogs/puppy-large-breed/

 

*Плати со картичка и добиј 10% намалување на цела вреќа!

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , ,