Orijen Original

750 ден8.550 ден

 

Помогнете му на вашето куче да живее раскошен живот со помош на рецептите со висока количина на протеини што обезбедуваат врвна исхрана. Кучињата еволутивно се месојадци, со што имаат потреба од биолошки соодветна исхрана богата со разновидни сотојки од животинско потекло. Orijen Original рецептата се состои од 85% високо квалитетни животински состојки кои се свежи или сирови, кокошки и мисирки чувани во природни услови, диво уловени или одржливо одгледувани риби. Со состојки од цел плен, како органи и коски, Orijen е изработена со нај хранливите и сочни делови од пленот со цел да се задоволат сите нутритивни потреби на кучето. Резултатот е биолошки соодветна исхрана со која нема споредба.

  • Првите 5 состојки се свежи или сирови состојки од живина и риба
  • 85% високо квалитетни состојки од живина и риба, обезбедувајќи правилен извор на есенцијални протеини, витамини и минерали
  • Нашата автентична исхрана базирана на цел плен се состои од нај сочните делови од пленот, како што се живина и риба, органи и коски, со цел да се создаде имитација на исхраната на предците на нашите кучиња
  • Обложени со брзо замрзнат слој за поубав вкус кој вашите кучиња инстиктивно го сакаат
  • Нашите кокошки и мисирки се чувани во природни услови, надвор од кафези и се слободни да се шетаат во плевни без пристап до надворешниот свет.
  • Гордо изработена во Канада со светски најдобрите состојки

За повеќе информации: https://www.orijenpetfoods.com/en-CA/dogs/dog-food/original/ns-ori-original.html

 

 

 

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: ,