Orijen Regional Red Cat

1.220 ден6.588 ден

Со 40% богато хранливи протеини и ограничени 19% ниско-гликемични јагленохидрати, ORIJEN ги храни мачките  според нивните еволуциони и биолошки потреби. Оријен храната е  многу повеќе од  само grain free.

Неспоредливо  со било која друга храна за мачки, 2/3 од месата се свежи (во фрижидер, без конзерванси) или сирови  (брзо замрзнати, без конзерванси), вклучувајќи ги и првите 10 состојки.

 Целосен вкус се добива од целиот плен месо (вклучувајќи ги и органите и ‘рскавицата) што ја обезбедуваат буквално секоја хранлива материја за која вашата мачка треба да напредува.

За дополнителни информации: https://www.orijen.ca/foods/cat-food/dry-cat-food/regional-red/

*Плати со картичка и добиј 10% намалување на цела вреќа!

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , ,