Plouf Кондиционер за крзно со малина

450 ден

Запознајте се со новиот овошен кондиционер на Biogance наречени Plouf! Сега веќе бањањето ќе биде лесно и забавно!
Plouf Conditioner  е соодветен за кучиња и мачки за сите типови на крзно. Дава прекрасен мирис  и сјај на крзното, длабински ја хидрира кожата и го олеснува чешлањето.
Кондиционерот е во форма на гел што го прави лесен за употреба и за брзо ќе успеете да го поминете целото тело на миленичето.
Кои се придобивките од користење на природните состојки на Plouf кондиционерот?
Малината е пријател на кожата која дава прекрасен мирис. поттикнува раст на крзното и дава природен волумен.
Без парабен и силикон, со 95% природни состојки,
200ml