Tofu Clean кофа од 3кг за рефил

300 ден

Од сега имаме и еколошки начин за омилениот тофу песок за мачиња. Кофа од рециклирана пластика во која може постојано да купувате еко песок од 3кг кој се полни во дрвената сталажа во Луна Пет.

  • Tofu Clean е песок за мачки кој е целосно од растително потекло, со соја како примарна состојка. Целосно биоразградлив и 100% природен песок без хемиски состојки.

Благодарение на растителните влакна, овој песок целосно е клампинг и се прави како топче кое дирекно се фрла во тоалет школка или пак може да го користите како ѓубриво во Вашата градина.

Со тоа се гарантира максимално впивање и контролирање на мирисите, без да остави хемикалии на нивните шепи.100% безбедно за луѓе и животни, не го гребе подот или пак прави прашина.

Начин на користење: Во тоалетот стави 6-7 цм од песокот според потребите на твоето маче. Отстрани ги само оние делови кои се направени во топче и додај повеќе песок да се балансира.

Едно пакетче песок трае 3-4 недели зависно од потребата на мачката.

 

Категорија: Ознаки: , , , , , , ,