Wellness CORE Senior Original

590 ден5,900 ден

Wellness CORE Senior Original ја поддржува подвижноста на кучињата кои веќе се во сениор возраст со додадена количина на глукозамин и хондроитин сулфат за поддршка на здравјето на колковите и зглобовите.
Без житарки и богати со протеини, Wellness CORE Senior Original содржи свежа мисирка како број 1 состојка. Природен рецепт со висококвалитетни протеини од животинско потекло, заедно со уникатна мешавина од здрав зеленчук и суперхрана, без додадени филери и житарки.
Wellness CORE Senior Original им помага на кучињата кои стареат да ја одржат нивната идеална состојба на телото, здрава енергија, слаби мускули и целокупна благосостојба.  
CORE е храна која е исто така соодветна и за оние кучиња кои се пребирливи во однос на својата храна бидејќи идеално се комбинира со влажна храна па затоа храната никогаш нема да може да му е здодевна!

За повеќе информации: https://wellnesscore.eu/en-uk/product/wellness-core-senior-original-turkey-with-chicken-10-kg/

Соодветна за кучиња од сите раси и големини.

Ресет
Шифра: N/A Категорија: Ознаки: , , , , , ,