Orijen Puppy

525 ден5,985 ден

Со 38% богато хранливи протеини и ограничени 17% ниско-гликемични јагленохидрати, ORIJEN ги храни кучињата според нивните еволуциони и биолошки потреби.

 Неспоредливо  со било која друга храна за кутриња, 2/3 од месата се свежи (во фрижидер, без конзерванси) или сирови  (брзо замрзнати, без конзерванси), вклучувајќи ги и првите 10 состојки.

 Целосен вкус се добива од целиот плен месо (вклучувајќи ги и органите и ‘рскавицата) плус цела риба и цели јајца, кои ја обезбедуваат буквално секоја хранлива материја за која вашето куче треба да напредува.

За дополителни информации:
http://www.orijen.ca/foods/dog-food/dry-dog-food/puppy/

 

Попуст од 10% на секоја купена вреќа (веќе пресметан).

Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: ,