Wild Орел

630 ден

Рачно завршени и со голема прецизност обоени, Wild тагчињата ја претставуваат најголемата колекција на копнени и водни животни. Секој продукт кој буквално се истакнува е супер идеа за поклон на нашите сакани крзнени пријателчиња или пријатели секако 🙂 Всушност Wild колекцијата е супер идеа како привезоци на ташна или клуч и секако може да се изгравираат со име или посвета.

Made in Italy

Категорија: , , Ознаки: , ,