Вкусни коски за поклон Yummy 2 парчиња

250 ден

Бараш поклон за твоето куче или за неговото најдобро пријателче и немаш идеа што да земеш? Тогаш си на правилното место, овие весели и вкусни коски се супер идеа од одење на гости па се до поклон за роденден, бидејќи се направени од 90% пилешко месо. Сега имаш идеа што да донесеш без разлика колку си во брзање или немаш идеа што да купиш 🙂

Две коски во пакување.
Категорија: Ознаки: ,