Гребалка Berliot

18.500 ден

Гребалка за мачиња со повеќе платформи за качување и места за одмор. Доле има куќичка за спиење со отворено и затворено место, изработена од плетен текстил за оние мачиња кои сакаа малку повеќе удобност. Со лежалка и две топчиња за играње.

Димензии: 90 х 65 х 118 цм

Категорија: Ознаки: , ,