Играчка со вакум и топка Zuki

680 ден

Интерактивна играчка за кучиња кои сакаат постојано да играат со топка или влечење. Со едниот дел се прилепува со вакум за рамна површина (плочки, стакло) за да не може да се мрдне. Така кучето може да си игра само со топчето. Изработено од високо издржлива гума.

Димензии: 42cm

Категорија: Ознаки: , , , ,