KONG Flyer

1.100 ден

  • Издржливата гума на KONG е одлична варијанта од класичното фризби, само што ова може да се превитка и е побезбедно за играње
  • Поттикнува здрав начин на игра и поттинкува инстинкт за играње
  • Изработено од USA

 

  • 23 cm
Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , ,