Маичка Surfing

1.460 ден

Едно од најдобрите парчиња од ова лето на Croci Spa! Маичка која е изработена од материјал како костим за купачи!

Лесна и удобна маичка, тоа значи дека е супер идеа од плажа до прошетка на кеј. Исто така е соодветна за сурфање, ако Вашиот миленик го може тоа 🙂

Шифра: Не е достапно Категорија: , , Ознаки: , , ,