Прскалка

1.750 ден

Како Ви се допаѓа идеата за прскалка во двор која се монтира за помалку од минута? Прашањето е дали ние повеќе се радуваме или кучињата. Највероватно, сите заедно! Направена специјално за долго топло лето од високо издржлив материјал со обрач од кој има мали дупчиња од каде прска вода во висина како што ќе ја приклучите на црево. А ако не сакате да биде пак со прскалкалка, тогаш може да биде како плиток базен.

На Вас останува да уживате и да се забавувате со цела фамилија во летниот период.

Димензии: 100 cm