Шушкавец DangeRouge црн

1.550 ден2.150 ден

Шушкавец за кучиња со ланчиња кои даваат баш “опасен изглед”, па нели тоа е идеата со името! 🙂 Со додадена капуљача како и настрешница кај предните ноџиња за заштита од дождот.

DangeRouge  е колекција од улична мода за кучиња кои сакаат да го следат трендот и модата.

 

Шифра: Не е достапно Категорија: , Ознаки: , ,