Biospotix Ремче

600 ден700 ден

Ремчето BIOSPOTIX за кучиња е природен репелентен раствор базиран на ГЕРАНИОЛ и природни есенцијални масла за ефикасна превенција од надворешни паразити. Благодарение на растителниот комплекс на состојки и секако ГЕРАНИОЛ, Биоспотикс производите се ефективно, природно и еколошко решение за контролирање на штетните инсекти.

BIOSPOTIX производите обезбедуваат ефективна заштита против болви, крлежи и комарци.

BIOSPOTIX производите ги штитат милениците на природен начин благодарение на Гераниол кој ги дехидрира и задушува, т.е. ги блокира дишните патишта на инсектите. Ги дехидрира јајцата и ларвите на инсектите.

Кога ќе се стави на вратот на миленикот, ремчето го штити постојано и преку масното ткиво се распространува на целото тело

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , , ,