Спреј за чистење на уши за мачка (Clean Ears)

440 ден

Спрејот за уши е специјално формулиран од ментол и рузмарин, бидејки овие две билки имаат смирувачко, антисептичко, антибактериско и освежително дејство. Овој лосион е 100% природен и е ефективен при отстранување на восокот и нечистотиите на ушните канали на мачките.

Без парабен и pH неутрални.

100ml