KONG Bamboo Feeder тегче

1,200 ден

  • Непредвидливо паѓаат грицки и помага за ментална и физичка стимулација
  • Од природен бамбус и нема силни звуци
  • Одлична замена за хранилка кај кучиња кои јадат брзо
Ресет
Шифра: N/A Категорија: , Ознаки: , ,