KONG Corestrength Bamboo Bone

1.200 ден

Ако си во потрага по навистина издржлива играчка, тогаш си на правото место! Оваа коска направена од комбиниран материјал од бамбус кој го поттикнува гризањето со природната арома и високата издржливост. Оваа играчка има топчиња и линии кои помагаат во чистење на забите и поттикнува повисока циркулација во непцата. Затоа ова е идеална играчка за оние кои не знаат да прекинат со гризање кога ќе започнат!

  • Издржлив бамбус кој ја задоволува потребата за гризање
  • Во повеќе слоеви и нерамнини
  • Соодветно за силни гризачи
  • Помага во чистење на забите

Димензии: 16цм

Категорија: Ознаки: ,