KONG Goodie bone Puppy + rope

600 ден

  • KONG Goodie Bone e за мали кутриња од природна гума која е направена за да ја намали болката на непцата за време на менување или вадење запчиња
  • Помага во тренирање и соодветно учење на навики
  • Коската може да ја наполните од страна со кекси, стапчиња или путер од кикирики за да ја направите играта уште поинтересна
  • Изработено во USA

 

  • Достапно во плава и розева боја.
Категорија: , Ознаки: , , ,