KONG Squeez Dental Stick

920 ден

KONG Dental Squeezz се играчки кои ги задоволуваат природните потреби на кучињата да гризаат, додека пак различните текстури и нерамнини помагаат во одржување на здрави заби и намалување на каменецот на забите. Затоа овие се играчки кои ќе ги држат зафатени подолго време но во истовремено со здравстевни придобивки.

  • Единствена структура која поттикнува гризање
  • Флексибилен материјал
  • Може да се наполни со грицки

Димензии: 20цм

Категорија: Ознаки: , ,