KONG Wrangler Cactus

600 ден

  • Голема плишана играчка
  • Двата индивидуални делови се поврзани со гумено ластиче
  • Крцкави звуци во саксијата кои анимираат
  • Со додаден катнип
  • Може да се наполни со мали грицки
  • Идеално за забава со борење и играње

Димензии: 22cm

Категорија: Ознаки: , , , ,