Wellness CORE Adult Lamb

1.750 ден

Нашиот Wellness CORE за возрасни кучиња е направен од месо од јагне како број 1 состојка и единствен извор на протеин. Поради лимитираните состојки оваа храна е соодветна за кучиња кои имаат дигестивни проблеми, чувствителности кон повеќето храни како и проблеми со алерии. Во оваа храна се додадени и повеќе пробиотици како и диететски влакна. Храна која е богата со протеин и без житарки, направена според природен рецепт со единствен извор на протеин од животинско потекло во идеална комбинација од цели зеленчуци и суперхрани, без филери и житарици. Во овој рецепт целосно се исклучени пилешки или говедски состојки што ја прави оваа идеална за кучиња кои бараат алтернативен извор на протеин или не смеат да ги вклучат овие состојки во нивната исхрана.

  • Лесно дигестивен рецепт со пребиотски влакна и пробиотици
  • Свежо месо за да се приготви вкусен оброк, чинија по чинија
  • Високо ниво на содиум за поддршка на срцето
  • Поддршка на срцето со контролирани нивоа на натриум
  • Нашите рецепти се без житарки со ниски јаглехидрати, без филери и поддржуваат исхрана богата со протеини и месо
CORE е храна која е исто така соодветна и за оние кучиња кои се пребирливи во однос на својата храна бидејќи идеално се комбинира со влажна храна па затоа храната никогаш нема да може да му е здодевна!

За повеќе информации: https://wellnesscore.eu/en-uk/product/wellness-core-adult-lamb-10-kg/#event

Соодветна за кучиња од сите раси.

Шифра: Не е достапно Категорија: Ознаки: , , , , , ,