Tag Archives: American Akita

Запознај го Ѕевс Америчката Акита

ИНТЕРВЈУ СО ЅЕВС И ЗВОНКО Денес сакаме да Ви ги претставиме Ѕевс-Американска Акита и Звонко [...]