Tag Archives: birthday

ПРИКАЗНАТА ЗА ДЕДЕ ЈОДА, НАЈСЛАТКОТО СТАРЧЕ НА СВЕТОТ!

Текстот во целост е преземен од ФБ страницата на Ива Стојановиќ. Читам и плачам. Од [...]