БЛАГОДАРНИЦА декември 2020

И Луна Пет многу им благодари на Шепасти Ентузијасти за можноста да учествува во хуманитарната акција наменета за бездомните кучиња.

Искрено се надеваме дека ќе имаме прилика почесто да се дружиме на овој начин.