Дружба со авторката Сања Бошковска и нејзината „Книга за моето куче“

Интерактивен настан во Луна Пет: 

Дружба со авторката Сања Бошковска и нејзината „Книга за моето куче“

Со огромно задоволство сакаме да Ве поканиме на заедничо  дружење со авторката на книгата „Книга за моето куче“, Сања Бошковска на ден сабота, 01.10.2022 година во Луна Пет од 12.00 до 15.30 ч.

Повеќе прочитајте на следниот линк:Настан во Луна Пет Сања – Книга за моето куче