И ХЕРКУЛ ДОБИ МАРТИНКА ЗА 1-ви МАРТ

На 1-ви март без Мартинки не бива:)

Луна Пет традиционално и оваа година ги накити сите крзнени пријателчиња со мартинки кои не посетија.

Но, очигледно нај возбуден беше Херкул, што дури и очите од среќа му беа ококорени!

Нивната радост е наша среќа!!!