Бродче кое плови

470 ден

Супер забавна играчка за летниот период. Сите обожаваме бродчиња, но ова има свирка и плови, што значи дека може да го понесете каде било на одмор со Вас.

Димензии: 14 x 7 x 6,5 cm

 

 

Категорија: Ознаки: , , ,