Гребалка Everest сива

14.100 ден

Гребалката Everest е буквално од под до таван, што ја прави навистина посебно парче мебел за сите оние мачиња кои сакаат да истражуваат и се спремни за авантура во секое време. За разлика од повеќето високи гребалки, овој модел е со две ногарки и е повеќе стабилна дури и за поголеми мачки.
На гребалката има повеќе места за качување и место за спиење.

Димензии : 38x38x255-285cm

Категорија: Ознаки: , , , ,