Дентал длајт коски

230 ден

Лошиот мирис на здив ќе биде минато ако твоето куче јаде дентал грицки кои го освежуваат здивот како овие дентал коскички. Целосно на вегетаријанска база кои се наменети за поддржат здрава дентална хигиена, за освежување на здивот како и за чистење на заби.

150gr