Длајт Пилешки Сендвич

300 ден

Сите обожаваме сендвичи, сигурно и нашите другарчиња го мислат така? Првата состојка е секако пилешко месо, а потоа кожа од бакалар и сирење- цела комбинација е секогаш неодолива. Очекувај некој нови денс движења штом ја видат оваа грицка!

100 гр

Категорија: Ознаки: , , , ,