Игло Skive

3.000 ден

Едно маче во шаторче, нели е многу слатко? Оваа крзнена лежалка за мачиња им ја дава цела приватност во домот која за брзо ќе им стане омилено место во домот. Ова шаторче кое не зафаќа многу простор во домот, со дизајн и линии кои се вклопуваат каде и да го сместите дома. По потреба перничката може да се извади и да се користат посебно. Шаторчето е со стабилна конструкција.

  • Се препорачува рачно перење.

Димензии: Дијаметар 45цм

 

 

Категорија: Ознаки: , , , ,