Количка за миленици Anda

9.200 ден

Количка за миленици која е навистина практична за секојдневно користење, лесна за пакување и не пропушта вода! Anda е модел кој ќе Ви биде при  рака за секојдневни активности или за некои авантури. Во количката имате доволно простор за чување на предмети на долниот дел кај тркалата, а Вашето милениче ќе има доволен проток на воздух од повеќето места на вентилација.
  • Материјал: метал, полиестер, пластика
  • Лесна за склопување и транспорт
  • Перничето може да се извади и да се пере во машина
  • Со кочница кај предните тркала
  • Со додаден поводник за поголема безбедност

Димензии: 46х81х98 цм

Категорија: , Ознаки: , , , ,