Кука за крлежи

450 ден

Куката е смислена од страна на ветеринар како наједноставно и безбедно решение да ги извадите крлежите од вашето милениче. Во пакувањето има 2 големини во зависност од крлежот, со тоа успешно може да се извади главата и пипците. Но, ако крлежот е длабоко навлезен под кожата се препорачува одма да посетите ветеринар.