Спреј Catnip Natural Wellness

750 ден

За опуштени мачиња, спреј катнип од колекцијата PURE WELLNESS кој може да го прскате на сите играчки, гребалки или места каде мачето одмара за тие да бидат повеќе привлечни за нив. На некои мачиња брзо им здосадуваат играчките или местата за гребење, па затоа секогаш се по потрага по нови. Затоа со катнип спреј секогаш може да им го привлечат повторно вниманието, со само прскање на нив со спрејот. Оставете го да делува и за кратко мачето повторно ќе се зантересира, катнипот ќе го привлече и ќе го предизвика на нова игра и занимација.

Овој производ е внимателно произведен во Германија.

200ml