KONG Flingaroo Caterpillar

530 ден

KONG Flingeroos се играчки со уникатна форма за да може мачињата да се борат со нив и да ги “тепаат” со ноџињата за време на игра. Ливчето при допир прави крцкави звуци, а на ластиче е поврзана плишана играчка, како две посебни играчки во една што значи дека е баш уникатна комбинација. Со додаден катнип за поголема возбуда и интерес кон играчката.

  • Специјално одбрана големина за задоволување на потребата за игра и борење
  • Две играчки споени со ластиче
  • Со додаден катнип
Категорија: Ознаки: , , , ,