KONG Purrsuit Whirlwind

1.340 ден

KONG Purrsuit Whirlwind ги поттикнува мачките да ја бркаат и играат додека топчето се тркала и се врти,  со додадено стапче и долга опашка која самата ги тера да го бркаат! Оваа неодолива играчка  која едноставно ги опседнува мачињата и ги развива нивните инстинкти, и е играчка која е доволна за мачето да си игра само. Играчката е дизајнирана да се тркала и да се удира од ивици, но со вклучен тајмер кој го стопира движењето после 15 минути. Со вклучени батерии.

  • Непредвидливи движења кои поттикнуваат соло игра
  • Разиграна долга опашка која поттикнува ловечки инстинкти
  • Тивко се движи, дизајнирана да игра
  • Со тајмер кој прекинува движење на 15 минути
Категорија: Ознаки: , , , ,