KONG Rope Bunji

1.300 ден

Издржливо, плетено и супер забавно јаже кое поттикнува игра без прекин! Ова растегливо банџи јаже е одлично по здравјето на кучињата бидејќи ги држи постојано активни, но бидејќи е еластично го штити вратот и непцата со целосно спречување на повреди. Со додадени рачки на двата краеви за да може заедно да си играте и да поминувате повеќе време заедно.

  • Еластично јаже за нежна игра без повреди
  • Помага во интерактивна игра
  • Помага во чистење на забите

Димензии: 40цм

Категорија: Ознаки: ,