Tag Archives: J.P. Lajka

“Пролетна ГЕНЕРАЛКА” за нашите пријателчиња од Ј.П. Лајка

Драги наши, Пролетта ни стигна и се знае, Балкан – пролетно чистење. Сигурни сме дека [...]