СЕ ДРУЖИМЕ СО ТИНО ВО УРБАН ТАГ НА TV 21 02.03.2018

Денес, на наше големо задовоство, бевме поканети да гостуваме кај Тино во Урбан Таг на TV 21, на тема: Несекојдневни миленици во домот – нов тренд во МК.

Едно прекрасно и незаборавно искуство, каде покрај дел од тимот на Луна Пет, беа пристуни и двомесечната Луна вести териер, африканскиот џуџест еж Џиџи и малиот глодар, домашниот хрчак Роборовски.

Сето она за што говоревме и целиот хаос кој го предизвикавме во студиото можете да го погледнете на следниот линк    https://youtu.be/fd1s2_IBZGE

Ти благодариме Тино!!

@urbantag.tv21