СРЕЌЕН 6-ТИ РОДЕНДЕН ЛУНА ПЕТ

Овој пост Ви го посветуваме Вам и на Вашите миленици и сакаме да Ви кажеме колку многу Ве сакаме и колку сме пресреќни што Ве имаме секој ден покрај нас.

Од година во година нашето семејство е сѐ поголемо, а нашите срца се сѐ поисполнети.

Ви благодариме за сите прекрасни спомени.

 

Од целиот тим на Луна Пет