Тркало за мачиња Eksi

21.200 ден

Имаш маче кое е по цел ден активно и сака да трча? Ние имаме еден предлог- тркало за мачиња! Идеална играчка за активни миленици кои сакаат да се активни и секогаш се спремни за акција.

Забавна играчка, но многу безбедно. Тркалото е направено од дрвен материјал,во внатрешниот дел има мек плишан материјал кој не дозволува мачето да се лизне. Надворешниот дел на тркалото е од сисал и служи како гребалка. Прилично е тивко, па ако твоето маче е активно навечер нема да ти смета и да те буди.

Се препорачува за мачиња кои се активни, за оние кои треба да зголемат активност, со прекумерна тежина и слично. За повеќе забава може да вклучите и ласер!

Димензии: 75 х 33 х 93  цм