KONG Shieldz Хипо

1.350 ден

KONG Shieldz се играчки кои се покриени со екстра силен гумиран слој кои се направени за да траат. Надворешната заштита го штити плошаниот материјал и со тоа има повеќе слоеви на материјал низ кој кучето треба да пробие за да успее да ја уништи играчката, а со тоа тие го одржуваат нивниот инстинкт за гризање. Оваа играчка е идеална за игра во дома како и надвор.

  • Со екстра гумиран надворешен слој за ултра-издржливост
  • Плишана внатрешност за задоволување на инстинктите на гризање
  • Со повеќе слоеви
  • Со свирка и крцкав звук
  • Плива во вода

Димензии: 22цм

Категорија: Ознаки: , , ,